• vacature
  • Slide 8
  • Slide 7
  • Slide 6
  • Slide 5

Profectum Financiële Adviseurs kijkt verder dan de cijfers.

 

Is uw bedrijf gevestigd in Roosendaal en omgeving? En bent u op zoek naar een administratiekantoor dat verder kijkt dan alleen uw cijfers? Een team van specialisten dat naast u als ondernemer staat en naast het verzorgen van uw administratie met u meekijkt én vooruitkijkt? Welkom bij Profectum Financiële Adviseurs!

Administratiekantoor Roosendaal

De eigenaar en grondlegger van Profectum Financiële Adviseurs is François Dhaese. Met meer dan 20 jaar ervaring staat hij samen met een team van specialisten naast u om uw bedrijfsadministratie in goede banen te leiden. François: “In de basis is Profectum een administratiekantoor. Zo verzorgen wij de jaarrekening, regelen wij de belastingaangiftes en adviseren wij u op fiscaal gebied. Onze dienstverlening gaat echter nog een stukje verder.”

Het beste resultaat voor uw bedrijf

“Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, is het belangrijk dat er realtime overzicht is in uw bedrijfsadministratie. Daarom bekijken wij samen met u of uw administratieve processen nog efficiënter en effectiever kunnen worden ingericht. Wij creëren dit overzicht en bekijken samen met u of alles conform planning verloopt en waar het eventueel nog beter kan. Wat zijn de ontwikkelingen in uw branche? Welke kansen en mogelijkheden bieden de huidige markt? En welke activiteiten kunnen ondernomen worden om groei te realiseren? Wij kijken verder dan de cijfers. Profectum helpt u om de beste resultaten voor uw onderneming te realiseren. En dat is het verschil.”

home2

Persoonlijk maatwerkadvies

Tijdens een persoonlijk maatwerkadvies zetten wij alles voor u op een rij. Onze dienstverlening staat bekend om de persoonlijke benadering. Door regelmatig persoonlijk contact met u te hebben, weten wij wat er speelt en houden wij binding met uw bedrijf.
Dat persoonlijke contact vinden wij belangrijk. Door onze jarenlange ervaring met het werken in een grote diversiteit aan branches, weten wij wat er speelt binnen uw vakgebied. Daardoor kunnen wij op elke situatie op de juiste wijze inspelen. Snel en deskundig.

Bel naar 0165 – 397795 of stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl voor meer informatie. Wij helpen u graag!Profectum Financiële Adviseurs