Contact

Beste cliënt,

Met inachtneming van alle richtlijnen van de overheid en het RIVM is ons kantoor weer open voor bezoek. Wij vragen u wel van tevoren een afspraak te maken en niet te komen als u verkoudheidsverschijnselen heeft.

Uiteraard doen wij het maximale om u en onszelf te beschermen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus en verzoeken iedereen dan ook zich te houden aan de richtlijnen die onze medewerkers  geven bij een bezoek aan ons kantoor.

 

Tijdens de kan­tooruren zullen we steeds tele­fonisch en via e-mail bereikbaar zijn.

Aangezien wij administraties verwerken en u deze aanlevert verzoeken wij u dringend, doch vriendelijk om deze digitaal aan te leveren. Cliën­ten die dit nog niet doen, moedi­gen we aan om bij deze dan toch de stap te zetten, onze medewerkers helpen u hiermee graag op weg. Wij snappen zeer zeker dat er mensen zijn waarvoor dit evt. niet mogelijk is. Hiervoor vragen wij de  documenten zoveel mogelijk op te sturen of af te geven via onze corona-vrije uitwisseling procedure .

 

De afgelopen periode hebben wij met een kleinere bezetting op kantoor gewerkt om u, en elkaar, te beschermen. We hebben ons best gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hopen dan ook dat u weinig hinder heeft ondervonden van onze tijdelijke maatregelen en danken u voor uw begrip.

Zorg goed voor uzelf!

Team Profectum

 

 

Contactgegevens

Bredaseweg 237
4705 RN Roosendaal
    +31 165 39 77 95 info@profectumbv.nl