Financiële administratie

Financiële Administratie
De financiële administratie wordt door veel bedrijven als noodzakelijk kwaad gezien, maar wie realistisch is moet het toegeven: de bedrijfsadministratie is een ontzettend belangrijk onderdeel van een organisatie. Het geeft u als ondernemer overzicht en inzicht in welke keuzes er gemaakt moeten worden of waar u bij moet sturen. Toch zijn wij het erover eens dat het bijhouden van de financiële administratie door veel ondernemers als een belemmering wordt gezien. De specialisten van Profectum nemen dit onderdeel graag voor u uit handen.

Maatwerk

François Dhaese directeur van Profectum: “Wij verzorgen altijd een maatwerktraject. Dit traject is altijd gebaseerd op de behoeftes en keuzes van de klant. Dit betekent dat wij bv. de jaarrekening verzorgen en de BTW-aangiftes voor u uit handen nemen of u alleen op strategisch gebied adviseren. Een aantal van onze klanten hebben een eigen vakkundige financiële afdeling. In dat geval werken wij bv. controlematig. En wilt u de volledige financiële administratie uit handen geven, inclusief de debiteuren- en crediteurenadministratie? Dan kan dat ook.”

Financiële administratie

Een goed bijgehouden financiële administratie zorgt ervoor dat u als ondernemer beter kunt sturen.
U heeft realtime overzicht waardoor u altijd zeker weet dat u de juiste beslissingen neemt en niet achteraf voor (financiële) verassingen komt te staan. Dat geeft een gerust gevoel. Een goed bijgehouden financiële administratie laat ook zien waar het nog beter kan binnen uw organisatie. Waar u bv. op kosten kunt besparen of op welke producten of diensten u de marges kunt verhogen. Om dit goed te kunnen doen, moet je ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Wij helpen u graag om uw administratie tot in de puntjes te verzorgen.

Procesoptimalisatie

De financiële administratie is een mooi en boeiend proces. Een proces waar wij sinds jaren graag mee bezig zijn. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om dit proces voor onze klanten zo optimaal mogelijk in te richten. Het resultaat? Tijd- en kostenbesparing en medewerkers die hun werkzaamheden op een nog prettigere wijze uit kunnen voeren.

Contact financiële administratie Roosendaal

De bedrijfsadministratie wordt vaak uitbesteed. Logisch, want wie geen kennis heeft van de financiële administratie, loopt hoe dan ook een keer vast. Ieder zijn vak. Bel naar 0165 – 397795 of stuur een
e-mail info@profectumbv.nl naar om de mogelijkheden voor uw organisatie met ons te bespreken.