Fiscaal advies

fiscaal-advies
Elke ondernemer komt in aanraking met fiscale wetgeving. Naast het correct verzorgen van de jaarrekening, bezwaarschiften en belastingaangiften, kan een reorganisatie of de keuze voor een andere rechtsvorm fiscale vragen oproepen. Profectum is er om u te helpen bij al uw fiscale vraagstukken. Ons doel voor u: geld besparen door een gedegen advies van onze kant.

Belastingaangiften

Belastingaangiften verzorgen is een vak apart. Er zijn veel factoren waar u rekening mee moet houden. Door goed op de hoogte zijn van belastingwetgeving kunt u geld besparen en problemen voorkomen. Een verkeerde belastingaangifte kan leiden tot vervelende boetes en situaties. De fiscaal adviseurs van Profectum helpen u graag dit te voorkomen.

Belastingadvies

Onze advieswerkzaamheden gaan echter verder dan de belastingaangifte. Hebt u enig idee wat u moet doen bij een reorganisatie van uw bedrijf of een fusie? Of wat er allemaal staat te wachten bij een bedrijfsopvolging? Het zijn elementen die u niet dagelijks meemaakt. Integendeel, hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit een enkele keer in uw leven. Voor ons is deze uitzonderlijke en complexe materie echter gesneden koek.

Persoonlijke aangelegenheden

Ook persoonlijke aangelegenheden als pensioen en financiële planning valt onder ons fiscale advies. Wanneer u een eigen bedrijf heeft, dient u andere zaken te regelen dan wanneer u in loondienst zou zijn. Het ligt ook aan uw bedrijfsvorm wat voor u de beste keuze is voor een AOW-regeling. Profectum voorziet u graag van een maatwerkadvies.

Contact fiscaal advies Roosendaal

Heeft u een fiscaal vraagstuk? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening op fiscaal gebied?
U bent van harte welkom op ons kantoor in Roosendaal om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken? Bel naar 0165 – 397795 of stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl om in contact te komen met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder!