Interim ondersteuning

Interim Ondersteuning
Heeft u (tijdelijk) extra hulp nodig? Bv. in de vorm van extra handjes of expertise? Profectum Financiële Adviseurs helpt u graag om de financiële en strategische processen binnen uw organisatie op het juiste spoor te krijgen én te behouden. Of het nu gaat om ziekte, zwangerschapsverlof of ondersteuning op het gebied van strategiebepaling, wij zijn bereid om onze deskundige medewerkers op tijdelijke of reguliere basis voor uw organisatie in te zetten.

Waarom interim ondersteuning van Profectum?

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om op snelle en deskundige wijze uw organisatie op fiscaal, administratief en strategisch gebied goed te ondersteunen. Afhankelijk van de expertise die u zoekt voor uw organisatie plaatsen wij de juiste persoon op de juiste plek. Hierbij kunt u denken aan:

• Fiscaal advies
• Financiële administratie
• Debiteurenadministratie
• Crediteurenadministratie
• Strategisch advies
• Personeelsadministratie
• Salarisadministratie

Uiteraard gebeurt dit alles in nauw overleg met u en uw medewerkers. Zo evalueren wij de uitgevoerde werkzaamheden op afgesproken momenten.

Reguliere ondersteuning

Het komt ook regelmatig voor dat ondernemers op reguliere basis ondersteuning nodig hebben, bv. om maandelijks te sparren over de opzet en uitvoering van het strategisch beleid. Of voor het managen en controleren van alle processen op uw financiële afdeling. Ook dan helpen wij u graag verder.

Efficiënt en effectief

U kunt Profectum Financiële Adviseurs ook inschakelen om uw medewerkers te trainen om hun werkzaamheden nog efficiënter uit te voeren. Dit zorgt voor tijd- en kostenbesparing en heeft een positief effect op het werkplezier van uw medewerkers. Voordat wij hiermee aan de slag gaan analyseren wij de huidige situatie en informeren wij u waar het nog beter kan. Daarna leiden wij uw medewerkers op volgens een maatwerktraject, passend bij uw bedrijfsdoelstellingen en uw situatie, zodat de financiële administratie van uw bedrijf zo efficiënt en effectief mogelijk wordt ingericht.

Interim ondersteuning Profectum

Wilt u meer weten over interim ondersteuning door onze specialisten? Bel dan naar 0165 – 397795 of stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste maatwerkoplossing.