Over Profectum

Profectum Financiële Adviseurs is een administratiekantoor gevestigd in Roosendaal. Een enthousiast en gedreven team van financieel specialisten ontzorgt het MKB uit Roosendaal en omstreken bij het voeren van de bedrijfsadministratie en meer.

Hieronder treft u een overzicht van onze dienstverlening:

• Financiële administratie
• Fiscaal advies
• Procesoptimalisatie
• Strategisch advies
• Interim ondersteuning
• Salarisadministratie
• Personeelsadvies en – administratie

over-profectum

Een gedreven team

De grondlegger van Profectum is François Dhaese. François heeft meer dan 20 jaar ervaring als financieel adviseur voor het MKB in West-Brabant. François: “De meeste medewerkers uit ons team werken al jaren met elkaar samen. Dat maakt dat we onderling snel kunnen schakelen en snel in kunnen spelen op veranderlijke situaties bij de klant. Door onze vernieuwende werkwijze groeit Profectum snel. Daarom is ons team uitgebreid met een aantal nieuwe krachten. Het voordeel van deze nieuwe collega’s is dat zij een frisse blik werpen op onze werkwijze en interne bedrijfsprocessen. Zo kom je samen tot vernieuwende inzichten en hou je elkaar scherp.”

>> Bekijk hier het team van Profectum Financiële Adviseurs

 

NOAB administratiekantoor Roosendaal Profectum

NOAB

Profectum is NOAB gekwalificeerd. Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid.

Contact Profectum

Heeft u vragen over bijvoorbeeld fiscale aangelegenheden of het optimaliseren van uw bedrijfsadministratie? Of wilt u weten wat Profectum voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van salarisadministratie of strategisch advies? Bel naar 0165 – 397795 of stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl. U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend de mogelijkheden met ons bespreken.