Personeelsadministratie

Personeelsadministratie
Uw medewerkers zijn bepalend voor het succes van uw onderneming. Als ondernemer bent u zich er vast van bewust dat goed werkgeverschap erg belangrijk is voor het bedrijfsimago en voor het welzijn van uw medewerkers. In de praktijk blijkt dat de personeelsadministratie echter minder aandacht krijgt, terwijl dit voor uw onderneming eigenlijk net zo belangrijk is. Met Profectum weet u zeker dat uw personeelsadministratie tot in de puntjes wordt verzorgd.

Personeelsadministratie

Een goede personeelsadministratie geeft u o.a. inzicht wanneer een contract verlengd of beëindigd moet worden. Of wanneer er weer een functioneringsgesprek ingepland moet worden. Daarnaast beschikt u in één oogopslag over alle gegevens van uw medewerkers en heeft u op elk moment van de dag inzage in uw verzuim- en verlofregistratie. Wel zo gemakkelijk toch?

Op het gebied van personeelsadministratie helpen wij u graag met:

• Verzuimregistratie.
• Verlofregistratie.
• Het opstellen van (arbeids-)overeenkomsten.
• Aan- en afmeldingen externe instanties.
• Bezwaar- en beroepsprocedures tegen aanslagen, besluiten of bezwaarschriften van de Belastingdienst of het UWV.
• Opstellen bedrijfsreglementen of personeelshandboeken.
• Advies op het gebied van (inter-)nationale sociale verzekeringswetgeving zoals verzekeringsplicht, detachering van werknemers, etc.
• Meedenken met het aannemen en belonen van uw personeel.
• Etc.

Wettelijke verplichtingen

U bent wettelijk verplicht om bv. uw ziekteverzuim op een bepaalde wijze te organiseren en te administreren. Deze wet- en regelgeving is vaak aan veranderingen onderhevig. Denk bv. ook aan het functioneren van uw medewerkers. In geval van disfunctioneren staat u juridisch altijd sterker met een goed opgebouwd dossier. Met Profectum als uw partner in personeelsadministratie weet u altijd zeker dat u de juiste wegen bewandelt. En dat geeft een gerust gevoel.

Full service pakket

François Dhaese, directeur van Profectum: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten een full service pakket aan diensten aan te bieden. Onze klanten hebben één partij voor hun volledige administratie. Daardoor staan we nog meer naast onze klanten en kunnen we snel schakelen. Dat werkt erg prettig, zowel voor onze klanten als voor ons.”

Contact personeelsadministratie Roosendaal

Wilt u meer weten? Bel dan naar 0165 – 397795 of stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf!