Regelmatig laten wij een van onze relaties aan het woord. Dit keer laten wij u graag kennismaken met Dimitri Heesbeen, inspirerend eigenaar van DIM Creative Consultancy.

AndersOM denken

Graag stellen wij een veelzijdig talent aan u voor!

 

Met aanstekelijk enthousiasme daagt Dimitri je uit andersOM te denken. Dat doet ie clean & meaningful, verquickend en flirty. Geloof het maar, dat vitaliseert, inspireert en empowert. Bijkomend voordeel, je wordt er zo lekker wakker van!

Hij schuwt eigenwijsheid, confrontatie en provocatie niet. Hij zoekt de grens op want… waar het schuurt blijft het hangen. Dat is soms heftig, meestal luchtig. Zo keer je huiswaarts met frisse blik‚ ‘knetterkauwgom’ in je hoofd en vonkend hart!

 

Dimitri staat met volle aandacht voor een groep. Hij leeft zich in, geeft speldenprikken, laat alle gevoelens aan bod komen, laat je lachen en geeft een verfrissende, nieuwe kijk op een situatie. Zijn aanstekelijke enthousiasme raakt en houdt je betrokken.

 Zo ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en het in beweging komen. Zijn eerlijkheid en no-nonsense houding zijn ontwapenend en zorgen voor een open sfeer.

 

Kortom, een spreker, trainer en inspirator die je je zult herinneren!

Contact

Voor informatie kijk je op www.dimcc.nl. Voor een vrijblijvende kennismaking bel je 06-222 32 720 of mail je naar info@dimcc.nl


Graag tot ziens in 2016!