Salarisadministratie

salarisadministratie
Profectum Financiële Adviseurs beschikt over een professionele interne salarisafdeling. Dit betekent dat wij u naast het verzorgen van de bedrijfsadministratie ook volledig ondersteunen op het gebied van salarisadministratie.

Wettelijk verplicht

U bent als ondernemer wettelijk verplicht om uw salarisadministratie op orde te hebben. Eventuele fouten kunnen grote financiële gevolgen hebben of resulteren in problemen met instanties zoals pensioenfondsen en de belastingdienst. Het bijhouden van een salarisadministratie is een complex vak wat alleen door specialisten uitgevoerd kan worden. Professionals die dagelijks bezig zijn met deze materie.

Salarisadministratie

De specialisten van Profectum hebben zowel nationale als internationale ervaring in het voeren van een professionele personeels- en salarisadministratie en staan het gehele jaar naast u om u als ondernemer ook op dit vlak te ondersteunen. Uiteraard met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

24/7 inzage

Daarnaast heeft u met het Profectum online systeem 24 uur per dag 7 dagen in de week op snelle en eenvoudige wijze inzage in uw personeels- en salarisadministratie. Bijkomend voordeel is dat u zelf geen software hoeft aan te schaffen. En heeft u aanvullende vragen over bv. arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid of loonbelasting? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Waarom Profectum voor uw salarisadministratie?

• Een zeer gunstig vast tarief per loonstrook per maand.
• Schaalvoordelen bieden u een gegarandeerde kostenbesparing.
• Een deskundig team, altijd bereikbaar voor vragen.
• De continuïteit van het proces is geborgd.
• U krijgt meer tijd voor uw core business.
• 24/7 inzage in het online systeem.

Salarisadministratie Roosendaal

Wilt u meer weten over het uitbesteden van de salarisadministratie? Of een keertje persoonlijk kennismaken met onze specialisten? Bel dan naar 0165 – 397795 of stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl om de mogelijkheden voor uw organisatie met ons te bespreken.
Wij helpen u graag verder!