Profectum Financiële Adviseurs werkt samen met PVU. PVU is toonaangevend in West-Brabant als het gaat om debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso en juridische dienstverlening. Dennis Wilbrink is een van de partners van dit prachtige bedrijf. Wij laten u graag kennismaken met PVU!

PVU

PVU Gerechtsdeurwaarders werd in 1968 opgericht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot dé toonaangevende organisatie in West-Brabant binnen haar branche. Inmiddels werken 25 enthousiaste professionals voor PVU. Vakmensen die bekend zijn met de lokale advocatuur en het MKB.

Persoonlijk contact

Dennis: “Maatwerk, persoonlijk contact en snel schakelen staan bij ons centraal.
De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Daarnaast spreekt u altijd met een medewerker die kennis heeft van zaken. Iemand die op de hoogte is van uw situatie en weet wat belangrijk is voor u en uw debiteur. Door dit persoonlijke contact kunnen we ons nog beter in u verplaatsen en u voorzien van de beste maatwerkoplossing.”

Naamswijziging

Sinds oktober 2014 is de naam gewijzigd in PVU. Dennis: “Onze dienstverlening is zo uitgebreid dat de naam PVU Gerechtsdeurwaarders de lading niet meer dekte.
Wij helpen organisaties met het incasseren van de vorderingen, zowel nationaal als internationaal, als ook om deze vervelende situatie te voorkomen. Wij brengen dagvaardingen uit, betekenen vonnissen, doen ontruimingen en leggen beslagen.
Naast advisering biedt PVU ook ondersteuning in de uitvoering als het gaat om debiteurenbeheer. Daarnaast verzorgen we ook (maatwerk-)trainingen en cursussen voor advocaten, gerechtsdeurwaarders, ondernemers en financieel medewerkers.”

Maatwerk

Een goed debiteurenbeheer vraagt om de benodigde expertise. Een organisatie voorafgaand aan het tekenen van een contract goed tegen het licht houden. Op de juiste wijze snel en adequaat handelen, het kan veel tijd, geld en frustratie voorkomen. Ondernemers houden zich liever bezig met hun vak. PVU voorziet u van een maatwerkadvies dat u uiteindelijk veel geld kan besparen, zodat u met een gerust gevoel verder kunt gaan met datgene waar u goed in bent en wat u ook leuk vindt om te doen.

24/7 inzage in uw dossier

Via PVU online heeft u 24/7 de beschikking over uw huidige en afgehandelde dossiers, waar u ook bent. Zo kunt u bv. op elk gewenst moment zien wanneer er voor het laatst contact is geweest met uw debiteur, welke bedragen zijn geïncasseerd of welke kosten wij al bij uw debiteur in rekening hebben gebracht. 

Samenwerking Profectum

Dennis: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Profectum. We vullen elkaar goed aan in onze dienstverlening. Daarnaast hebben we samen bekeken hoe we het debiteurenbeheer voor Profectum verder konden optimaliseren. Indien blijkt dat facturen onverhoopt onbetaald blijven, maken zij gebruik van onze diensten.”

Wilt u meer weten over PVU? Kijk dan op www.pvu.nl.