Tom van Oers, 4e jaars student MBO Financiële Administratie, loopt stage bij Profectum Financiële Adviseurs. We laten Tom aan het woord over zijn toekomstplannen en activiteiten bij Profectum.

Een afwisselend vak

Tom: ”Na mijn studies wil ik bedrijven gaan adviseren op financieel gebied. In dit vak kom je met veel organisaties en ondernemers in contact uit diverse branches en met verschillende doelstellingen. Daarom wil ik na het mbo een hbo-opleiding gaan volgen. Het lijkt mij een erg leuk en afwisselend vak! Zo ervaar ik ook mijn werkzaamheden bij Profectum.”

Goede begeleiding

“De onderlinge sfeer bij Profectum is goed. Er wordt tijd vrijgemaakt om mij goed te begeleiden. Er is altijd iemand waar ik op terug kan vallen of waar ik een vraag aan kan stellen. En ben ik even iets langer met een bepaalde activiteit bezig dan normaal, dan is dat geen probleem. Dat werkt voor mij als stagiair heel fijn en geeft mij ook voldoende ruimte om de werkzaamheden goed onder de knie te krijgen. ”

Flexibele organisatie

“Door een oogziekte ben ik even uit de roulatie geweest. Dat vond ik ontzettend jammer, want ik heb het erg naar mijn zin bij Profectum. Nu ben ik weer volledig aan de slag, maar mocht het onverhoopt niet lukken, dan mag ik naar huis. Ook hierin is de directie erg flexibel.”

Een kei in zijn vak!

François Dhaese, directeur van Profectum: “We zijn erg tevreden over Tom. Zijn inzet is meer dan groot. Hij is erg leergierig en voert zijn werkzaamheden volledig naar onze tevredenheid uit. Als hij zijn activiteiten op deze wijze blijft continueren, dan wordt Tom een kei in zijn vak. We wensen Tom dan ook alle goeds toe voor de toekomst en hopen nog veel van hem te mogen horen!”