Strategisch advies

strategisch-advies
Veel ondernemers zijn gedreven en hebben mooie plannen voor ogen. Soms worden die plannen glansrijk waargemaakt, soms vallen die plannen in duigen. Profectum is er voor u in goede tijden, waarin uw bedrijf groeit en ook in barre tijden, waarin het even minder gaat. Dat is waar ons strategisch advies voor staat: het op succesvolle wijze realiseren van de doelstellingen van uw bedrijf. Wat gaat er goed, maar ook: wat kan nog beter? Profectum wijst u de weg!

Strategisch advies in goede tijden

Wij van Profectum Financiële Adviseurs kijken verder dan de cijfers. Aan de hand van de huidige resultaten adviseren wij over de te bewandelen wegen voor de toekomst. Is er een mogelijkheid om te investeren en zo ja, hoeveel? Wat betekent een dergelijke investering voor uw liquiditeiten? En hebt u hiervoor meer personeel nodig of niet? De groei van een bedrijf brengt wederom nieuwe vraagstukken met zich mee. Vragen waar u voorheen wellicht nog niet mee te maken had en waarvan de antwoorden in dit stadium nog een raadsel zijn.

Strategisch advies in mindere tijden

Ook wanneer uw bedrijf onverhoopt niet groeit, ontstaan er vraagstukken. Welke elementen lopen niet zoals gehoopt en hoe kan dat? Waarom werkt uw strategie niet en welke activiteiten dient u te ondernemen om het tij te keren? Profectum denk actief met u mee over de juiste vervolgstappen. Waar veel ondernemers voorzichtig worden in slechte situaties, durven wij beleidsbeslissingen te nemen waar dat nodig is.

Voorkomen is beter dan genezen

Ons uitgangspunt blijft: voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het goed om uw plannen voorafgaand aan de uitvoering al te laten toetsen. Wij hebben kennis van de markt en werpen een frisse blik op uw situatie. Samen met u kijken we naar de kansen en mogelijkheden. We kijken naar wat er op dit moment speelt, maar ook naar wat er in de toekomst moet gebeuren. Bv. door te kijken naar cases in uw branche en naar het verleden. Met vertrouwen op pad gaan is zoveel fijner dan uiteindelijk in het diepe vallen…

Contact strategisch advies Roosendaal

Profectum is uw betrokken en deskundige partner als het gaat om strategisch advies. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel naar 0165 – 397795 of  stuur een e-mail naar info@profectumbv.nl voor het maken van een afspraak.