Regelmatig laten wij een van onze relaties aan het woord. Dit keer laten wij u graag kennismaken met Stef van Wesenbeeck, eigenaar van Zebra Design BV uit Etten-Leur. Stef en zijn echtgenote zijn de trotse eigenaars van dit mooie bedrijf dat badkamer-meubelen ontwerpt én produceert voor de business to business markt.

Vakspecialist

Zebra Design bedenkt, ontwerpt en produceert de badkamermeubelen zelf. Zij leveren kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het bedrijf kenmerkt zich door het gebruik van duurzame materialen, een prachtig design, goede garantievoorwaarden en een uitstekende service. Met bijna 20 jaar ervaring mag Stef zich dan ook terecht een vakspecialist noemen.

Dutch design

Stef: “Wij ontwikkelen badkamermeubelen voor speciaalzaken en woninginrichters en produceren onder private label voor agentschappen. Architecten, ontwerpers of aannemers mogen uiteraard ook een beroep op ons doen. In de toekomst willen wij ons naast de business to business markt ook gaan richten op de business to consumer markt. Onze projecten zijn voornamelijk Dutch Design, ofwel bedacht en ontwikkeld in Nederland. Hierdoor zijn onze klanten altijd verzekerd van een gedegen Hollandse kwaliteit. ”

Trends

“Mooie materialen en kleuren dragen bij aan een behaaglijke sfeer in de badkamer.
Zo zien we dit jaar veel natuurlijke tinten terug in de badkamer zoals houtkleuren. Deze houtkleuren zorgen bv. in combinatie met een witte wastafel voor een mooi contrast. Ook betonnen wastafels zijn erg populair. De grijze betonkleur leent zich prima om mee te combineren. Daarnaast wordt er steeds meer aandacht geschonken aan esthetische kranen. Denk daarbij aan wandkranen, ofwel kranen die in de muur zijn ingebouwd. Mooie kranen maken het plaatje compleet.”

Samenwerking Profectum

“Wij zijn tevreden over de samenwerking met Profectum. Je wordt altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Ze werken met een vast tarief. Daarom weet je als ondernemer altijd waar je aan toe bent. Je komt nooit voor (financiële) verassingen te staan en dat werkt wel zo prettig!”

Contact

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de nieuwe website van Zebra Design. Wilt u meer weten over dit mooie bedrijf? Neem dan contact op met Stef van Wesenbeeck door te bellen naar: 0031-643917717. Mailen mag natuurlijk ook: info@zebra-design.nl.
Stef helpt u graag verder!